Waarom zou je contacten in Flickr toevoegen?

posted in: Blogberichten | 0

Je hebt niet perse contacten nodig, maar het is wel fijn om ze te hebben. Zodra je een foto toevoegt, heb je de keuze om deze te delen met mensen die je kent.

Je hebt foto’s genomen op een familiefeestje en je wilt deze delen met die familieleden. Als je de foto’s upload kan je aangeven dat je de foto’s met familie of vrienden wilt delen. De volgende keer dat familie of vrienden jouw photostream bekijken zullen ze deze foto’s zien, mensen die geen vriend of familie zijn, zien de foto’s niet.

Hoe voeg ik een contact toe?
Dat kan op twee manieren:

Ga met je muis over hun profielfoto,  klik op het pijltje wat je ernaast ziet en selecteer “Add [user name] as a contact”.

Of

Als je iemands profielpagina bekijkt kan je op de “Add [user name] as a contact” link, rechtsboven aan de pagina klikken.

 

Welke verschillende contacten kan ik kiezen?
Je kan iedereen die een Flickr account heeft toevoegen als contact. Ook kan je je contacten onderverdelen in vrienden, familie of vrienden en familie. Door deze onderverdeling kan je kiezen wie, wat ziet in jouw photostream. Als je foto’s upload, kan je kiezen of iedereen de foto kan zien, of alleen vrienden en familie.

 

Wat als ik niet gevonden wil worden?
Er is een optie in je account (http://www.flickr.com/account/prefs/optout/?from=privacy) die ervoor zorgt dat je je profiel kan verbergen voor zoekresultaten. Het op deze manier verbergen van je profiel zorgt ervoor dat deze niet teruggevonden wordt in zoekopdrachten, suggesties, find your friends en in zoekopdrachten via derden.

 

Hoe kan ik een contact verwijderen?
Dat kan op twee manieren:

Ga met je muis over hun profielfoto,  klik op het pijltje wat je ernaast ziet en selecteer “Change”.
Als je iemands profielpagina bekijkt kan je op de ” … is a contact. (edit)” link, rechtsboven aan de pagina klikken.  Op de volgende pagina kan je deze persoon als contact verwijderen.

 

Als ik iemand als contact verwijder, krijgt deze dan een seintje?
Nee, als je besluit een contact te verwijderen of je relatie tot hun aan te passen, dan krijgt deze persoon hier geen bericht van.

 

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Delicious Linkedin