11 juni clubavond

posted in: Clubavonden | 0

Wilco Dragt komt deze avond vertellen over landschapsfotografie. Als fine art landschapsfotograaf is hij vaak op zoek naar sfeer en eenvoud, met oog voor detail en gevoel voor schoonheid. Een terugkerend thema is verstilling en rust; soms worden zijn foto’s ook wel poëtisch genoemd. Het zijn geen weergaven van de werkelijkheid, maar interpretaties ervan, waarbij Wilco op zoek gaat naar verborgen schoonheid en esthetiek. Zijn foto’s kenmerken zich door krachtige composities.

Bij meerdere internationale en nationale fotowedstrijden zijn foto’s van Wilco met ereplaatsen onderscheiden. Onlangs werd hij opgenomen in het boek New Dutch Photography Talents 2014, een presentatie van 100 Nederlandse fototalenten. Regelmatig exposeert hij bij kunstgaleries en op kunstbeurzen.

Tijdens de presentatie vertelt Wilco uitgebreid over zijn benadering en insteek van landschapsfotografie. Het is een praktisch en openhartig verhaal, dat ondersteunt wordt met foto’s. Hij hoopt dat jullie aan het eind van de avond met veel inspiratie huiswaarts gaan.

Wilco-Dragt-web

Meer info vind je op www.wilcodragt.nl

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin