14 mei clubavond

posted in: Clubavonden | 0

Themagroepen, Part Five (sequenties) én vrij werk. Dat staat op het programma voor deze avond.

Themagroepen

De themagroepen Van alles wat en Audio Visueel laten hun werk uit 2013 zien. De macrogroep wacht met presenteren tot een ander moment.

Part Five (sequenties)

Op donderdag 22 mei vindt de subregio-activiteit Part Five plaats bij fotoclub De Trefkuul in Gaanderen. Het gaat hierbij om een reeks van vijf foto’s waarin een verandering weergegeven wordt; een opeenvolging (sequentie). De foto’s zullen op een presentatiebord getoond worden.

Ineke Oolders
Ineke Oolders

Deze avond, 14 mei, vindt de voorspreking plaats. De leden die aan Part Five meedoen kunnen hun sequentie laten zien, geprint en in passepartout van 40×50. In het verleden hebben een aantal leden ook sequenties getoond op het bord. Zij worden verzocht dat werk ook mee te nemen voor de voorbespreking, zodat we genoeg sequenties voor 22 mei hebben.

Vrij werk

Door het wegvallen van de macrogroep is er ruimte voor vrij werk. Leden kunnen voor op het bord maximaal 3 foto’s in passepartout van 40×50 meenemen. Voor presentatie via de beamer
geldt maximaal 3 foto’s in een aparte map op een usb-stick. Graag aan het begin van de avond aangeven of je vrij werk hebt om te laten zien. Dus niet tijdens of na de pauze!

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin