Abstract op de zandverstuiving

posted in: Abstract, Blogberichten | 0

Op de eerste bijeenkomst van de Abstractgroep dit jaar, kwamen Hans en Willem beiden met een “wazige” foto die ons allemaal erg aansprak. Daar zit een techniek achter begrepen we al gauw. Op de 2e bijeenkomst besloten we om deze techniek gezamenlijk uit te voeren en wel op de zandverstuiving bovenop de Posbank. Zo gezegd, zo gedaan en om 18.00 u stond bijna de voltallige Abstractgroep paraat.

Willem heeft uitgelegd wat de bedoeling was en in het kort komt het hierop neer: Zet je camera op bepaalde instellingen en stel scherp op het onderwerp. Druk af EEEENNNN beweeg tegelijkertijd. Beweeg het toestel van boven naar beneden OF van links naar rechts OF draai het toestel rond …. Jullie gaan het allemaal nog zien bij de presentatie later dit jaar. Wellicht kan deze foto verhelderen dat alles ontsproot uit het brein van Willem, dat hij ons mee zoog in de draaiende wereld.

Abstract groep Fodo

Na een uur werden we verwend door Corlène die iets lekkers voor de inwendige mens had meegenomen. Daarna togen we weer naar huis met een flinke hoeveelheid foto’s om uit te zoeken. De ervaring is dat er heel veel weggegooid konden worden en dat er maar een paar echte toppers overblijven.

de Abstract groep

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin