Culturele route met expositie Abstracte fotografie op 7 mei 2017

door Petra O
302 Lezers

Op 7 mei exposeren de leden van de themagroep abstract een selectie van hun werk van het afgelopen jaar. Abstracte fotografie is wellicht de vorm van fotografie die de kijker het meest dwingt de eigen fantasie te gebruiken. De vaste kaders zijn weg, waardoor het spel van lijnen, vorm en kleur de foto moeten maken. Hoewel niet direct van belang zullen diverse bezoekers wellicht vertwijfeld afvragen: “Waar kijk ik naar?”. Thema’s zijn dit keer Vloeistoffen en Bewerking. Om toch enigszins tegemoet te komen aan deze vraag zal bij diverse foto’s een (omgedraaide en originele) foto op tafel liggen zodat bekeken kan worden uit welk breder perspectief de foto is geabstraheerd, mede door bewerking van het beeld. Want wat is eigenlijk de originele foto die als basis is gebruikt voor de foto die hieronder getoond wordt?

Wie zich hierdoor wil laten verrassen is van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur op zondag 7 mei op de bovenste etage van De Waag.

Fotografe Marjan Versluis

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen