Diverse mededelingen

posted in: Blogberichten | 0

Het bestuur is druk bezig met de programmering voor 2012. We streven naar een evenwichtig aanbod van sprekers, eigen werk uit de themagroepen en workshops. Bij voldoende belangstelling zal er ook weer een mentoraat komen. Eventuele wensen t.a.v. het programma 2012 zijn welkom.

Wat betreft de themagroepen: alle bestaande groepen gaan bij voldoende belangstelling door, maar mogelijk zijn er ook ideeën voor nieuwe thema’s. Wensen op dat punt graag kenbaar maken aan het bestuur.

Heb je al foto’s op de nieuwe site gezet (Flickr handleiding)? Petra Oolders kan helpen als het niet lukt. p.oolders@upcmail.nl

De afgelopen maanden hebben verschillende leden hun lidmaatschap opgezegd, meestal wegens tijdgebrek. Omdat we terug willen naar 65 leden komen er niet evenveel leden bij als er zijn weggegaan. Nieuwe leden: Marja Braaksma, Marjan Versluis, Corrie Smit. Waarschijnlijk kunnen we hen op 12 oktober a.s. verwelkomen.

Opzeggingen van het lidmaatschap kunnen alleen ingaan op 1 januari van enig jaar en moeten vóór 1 november van het voorafgaande jaar binnen zijn.

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin