Excursie Urban Landscape

posted in: Urban Landscape | 0

Zaterdag 27 Februari 2016 was het zover dat de Urban Landscape thema groep voor de 1e keer gezamenlijk op pad ging om foto’s te maken. Het opkomstpercentage van nagenoeg 93% was bijzonder hoog te noemen, slechts 1 van de 14  leden was verhinderd en kon er helaas niet bij zijn.
Rond 9:00 uur vertrokken we met 3 auto’s richting Amsterdam. Het schitterende programma voor die dag was gemaakt door Theo en Martin en diende als de leidraad voor die dag.

Urband Landscape groep

In Amsterdam aangekomen hebben we eerst uitgebreid de tijd genomen om even wat te drinken en bij te praten.
Vervolgens werden we “los” gelaten en waren we elkaar binnen de kortste tijd uit het “oog” verloren, iedereen ging op in de Urban Landscape fotografie, gelukkig hadden we een tijd en plaats afgesproken waar we elkaar weer zouden treffen voor de lunch. Dit was tevens het moment waar een wisseling van de wacht was, sommige moesten naar huis en anderen sloten bij ons aan.

Omdat bij de meeste leden van de Urban Landscape groep ook belangstelling is voor lange sluitertijden is er binnen onze groep een tweede “Wilco Dragt” opgestaan die op dat moment bereid was enige kennis over te dragen aan degene die hiervoor interesse hadden. Hieronder een foto van dat moment.

Urband Landscape groep

Urband Landscape groep

Als afsluiting van de fotografische dag zijn er rond IJburg nog diverse leden in de weer geweest met avond fotografie alvorens we besloten richting Doesburg te vertrekken. Als Urban Landscape groep raden we een ieder aan de clubavond dat we deze foto’s tonen vrij te houden in de agenda.

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin