Finale van het fotoproject Tegenpolen

posted in: Blogberichten | 0
… en dan is de finale van het fotoproject Tegenpolen, waar Raymond Rutting en ik het afgelopen jaar aan hebben gewerkt. Het doel ligt binnen handbereik, maar daar hebben we jouw hulp nog voor nodig!
Dat doel is 100 koeienpoepfornuisjes kopen voor arme gezinnen in India, om daarmee de uitstoot van schadelijke CO2 te verminderen, en tegelijkertijd gezondere omstandigheden voor die Indiase gezinnen te creëren.
Foto van Sacha de Boer
Foto: Sacha de Boer

Deze Co2 neutrale biogasinstallaties (ik zeg liever koeienpoepformuis) kosten E 250 per stuk (inclusief installatie en onderhoud de komende 20 jaar).
Afgelopen jaar hebben we met onze lezingen en rondreizende expositie een groot deel van het benodigde geld binnengehaald, maar we moeten de laatste slag nog maken. En dat doen we door de ge-exposeerde foto’s van de Noordpool en de Zuidpool te veilen in Haarlem, op 4 februari. Kom je bieden? In de veilingcatalogus kun je zien of er iets van je gading bij zit.

Hopelijk tot dan!

Hartelijke groet,
Sacha en Raymond

Richtprijs per foto is vanaf € 250,- inclusief lijst. Daarmee kunnen we per foto 1 biogasfornuisje kopen. Win-win! Jij een foto, zij een formuis. En Raymond en ik blij….

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin