Foto expositie tijdens de Fotograficamarkt 23 augustus 2015

posted in: Blogberichten, Clubwedstrijd, Expositie | 0

Een must voor iedere fotograaf en/of liefhebber van fotografie is een bezoek aan de jaarlijkse Fotograficamarkt in de historisch binnenstad van Doesburg. Deze openlucht Fotograficamarkt wordt dit jaar gehouden op zondag 23 augustus 2015. Tijdens de Fotograficamarkt presenteert een aantal themagroepen van de Fotoclub Doesburg (FODO) een selectie van hun fotowerk.

De foto expositie wordt gehouden van 9.00 – 16.00 uur in de Sociëteit van Het Arsenaal 1309 aan de Kloosterstraat 15 in Doesburg. Een bezoek aan de expositie en aan de Fotograficamarkt is gratis. Bent u die dag verhinderd? De leden van FODO houden iedere maand een wisselende expositie tijdens de Culturele Zondag.

Fotowedstrijd ‘Het Arsenaal 1309’

De expositie en het Grand Café zijn al een bezoek aan ‘Het Arsenaal 1309’ waard. Daarnaast verdient deze bijzondere locatie aan de Kloosterstraat 15 in Doesburg het om gefotografeerd te worden. Fodo en ‘Het Arsenaal 1309’ nodigen u dan ook graag uit om een bijzondere, verrassende en/of grappige foto van Het Arsenaal te maken en deze foto uiterlijk op 20 september 2015 digitaal op te sturen.

Informatie over de wedstrijd wordt u gegeven tijdens de expositie. Vanaf eind van de week kunt u de informatie ook terugvinden op de website van het Arsenaal1309. De uitslag wordt via de genoemde site bekend gemaakt.

Een selectie van de ingezonden foto’s wordt op een speciale pagina op de website van het Arsenaal1309 geplaatst.
Uit de ingezonden foto’s wordt een winnende foto gekozen. De winnaar krijgt naast eeuwige roem een dinerbon van €50,- van ‘het Arsenaal 1309’ aangeboden.

Opzet Affiche: Corlène van den Camp
Opzet Affiche: Corlène van den Camp

 

 

 

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin