Foto van de maand maart 2018 Avondfotografie

door Petra O
256 Lezers
De expositie van de themagroep Avond werd op de eerste voorjaarsachtige zondag van dit jaar redelijk goed bezocht door 108 geïnteresseerden.
De deelnemers hadden allen voor een stuk begeleidende tekst gezorgd bij de foto’s, wat door de bezoekers als positief werd ervaren.
Met name de startrail foto’s leverde de nodige vragen op over de wijze hoe deze gemaakt zijn. Het was een spannende dag want de foto van Hans uit Zuthphen en Chrisjan met de Melkweg streden van begin tot eind om de meeste punten te krijgen.

Uiteindelijk kreeg een foto van Chrisjan met hierop een deel van de Melkweg de meeste voorkeursstemmen, wat hem de titel “Foto van de maand” oplevert.

Fotograaf Chrisjan van Niekerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen