Fotograaf Theo Bosboom bij fotoclub de Trefkuul

posted in: Blogberichten | 0

Fotoclub de Trefkuul heeft een goede spreker, Theo Bosboom uit Arnhem,  uitgenodigd op 7 November aanstaande. Zij willen deze avond graag delen met fotoliefhebbers van andere clubs uit de omgeving.

Aanvang van deze speciale avond is om 20:00 uur in Buurt- en clubhuis de Trefkuul,  Pelgrimstraat 59a, 7011BJ GAANDEREN.

De Arnhemse fotograaf Theo Bosboom heeft met zijn fotoboek Iceland pure bij de International Photography Awards (IPA) de 1e prijs gewonnen in de categorie fotoboeken natuur. De IPA is een van de grootste en belangrijkste internationale fotowedstrijden, met dit jaar 15.000 inzendingen uit 103 landen. Bosboom behaalde voorts een aantal eervolle vermeldingen voor zijn IJsland portfolio’s en voor een aantal losse beelden uit IJsland en Nederland.

Theo Bosboom (1969) verruilde begin dit jaar een succesvolle carrière als advocaat en vennoot bij Dirkzwager voor een bestaan als fulltime professioneel fotograaf. Zijn focus ligt bij de natuur- en landschapsfotografie. Het boek IJsland puur is in 3 talen verschenen en is nog steeds verkrijgbaar bij de betere boekhandel en via de website www.theobosboom.nl.

Voor meer informatie over de 1e prijs van Bosboom, zie http://www.photoawards.com/en/Pages/Gallery/zoomwin.php?eid=8-63788-13&uid=80057&code=Nature

Voor meer informatie over de IPA, zie http://www.photoawards.com/en/

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin