Expositie Het Perfecte Plaatje in de Waag zondag 1 april 2018 (geen grap)

door Petra O
258 Lezers

In navolging op het veel bekeken televisieprogramma “Het Perfecte Plaatje” is er in 2017 binnen FODO een themagroep met dezelfde naam gecreëerd. Binnen één jaar werden de deelnemers uitgedaagd om iedere keer weer een totaal andere situatie zo goed mogelijk vast te leggen. Onderwerpen die aan bod kwamen waren: een leeg landschap, ontwerpen van een boekomslag, een intiem portret, bezoek aan een kermis, het productieproces van een kluis en het volgen van een waterpolowedstrijd. Diversiteit alom, wat tevens gezegd kan worden van de expositie op zondag 1 april 2018.

Bezoekers zijn van harte welkom tijdens de tentoonstelling van deze themagroep, welke te zien is van 12.00 tot 17.00 uur op de bovenste etage van De Waag. Door de aanwezigheid van een lift is ook de toegankelijkheid voor mindervaliden gewaarborgd.

Fotograaf Theo van Workum

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen