Ledenwerk op www.fodo.nl

posted in: Blogberichten | 0

Voor het vullen van het ledenwerk op de website maken we gebruik van Flickr. Het voordeel hiervan is, dat je zelf kunt bepalen wanneer je jouw foto’s vernieuwt. En als je clubgenoten gaat volgen, dan ben je altijd op de hoogte van hun updates. We hebben besloten om het vullen van de ledewerkpagina’s makkelijker te maken.

Wil je je werk laten zien op de website www.fodo.nl?
Maak dan een set aan met de naam ‘Fodo 2014’. Gedurende het fotojaar kan je hier je fotowerk kwijt wat je op de website wil laten zien onder ‘Ledenwerk’. Er is geen beperking van het aantal foto’s wat je wilt laten zien.

Heb je je set gemaakt? Geef dat dan aan bij Petra Oolders, liefst per mail met een kopie van de hyperlink naar de set, bijv: http://www.flickr.com/photos/poolders/sets/72157640077686925/
Petra zorgt ervoor dat deze set aan jouw ledenwerk toegevoegd wordt.

Hoe maak ik een fotoset?
Je kan een set aanmaken en foto’s toevoegen vanuit een foto pagina (gewoon een foto ‘openklikken’). Open het menu ‘Meer’ (de drie roze bolletjes rechtsonder), selecteer “Add to/remove from set ” en volg de instructies.
Wil je een grotere partij foto’s toe te voegen aan een set, dan is dat heel eenvoudig met behulp van Organizr: http://www.flickr.com/photos/organize/

flickrFlickr handleiding
Omdat een aantal leden nog geen ervaring met Flickr hebben volgt hier een nieuwe (korte) Flickr gebruiksaanwijzing?. Er wordt kort uitgelegd wat Flickr precies is en hoe je het kan gebruiken.

 

 

 

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin