Nog één maand om deel te nemen aan het 9de Holland International Image Circuit 2014

posted in: Blogberichten | 0

Iedere 2 jaar organiseert het Holland International Image Circuit een internationale foto wedstrijd voor professionals en amateur fotografen. Ze hebben patronage van diverse internationale organisaties:FIAP, , PSA, Fotobond Nederland, ISF, UPI en RPS. Dit betekent dat ze de wedstrijd houden volgens hun regels.

Het Circuit bestaat uit 5 salons, staat open voor iedereen, waar ook ter wereld!

Holland International Image Circuit is een samenwerkingsverband van 5 fotoclubs in Nederland, wanneer je mee doet aan deze wedstrijd, doe je eigenlijk mee aan 5 wedstrijden tegelijkertijd.

Alle fotoclubs in Nederland zijn aangesloten bij de Fotobond Nederland en deze op zijn beurt is aangesloten bij FIAP. Voor fotografen is het interessant om mee te doen aan wedstrijden, omdat zij daarmee “acceptaties” kunnen behalen. Met voldoende acceptaties kun je een onderscheiding krijgen van bv FIAP. Dit maakt dat het een leuke uitdaging wordt om je fotografisch te ontwikkelen. Meedoen kan in 3 secties, welke secties dit zijn is te lezen in de reglementen. Daar staat ook een beschrijving van de secties en wat daarin verwacht wordt. Er zal altijd een sectie “Vrij Onderwerp” zijn, waarin alles opgestuurd kan worden. De kosten voor het meedoen en allerlei andere informatie is te vinden onder Informatie. Er wordt iedere 2 jaar een prachtige catalogus uitgegeven; volledig in kleur! Wanneer je mee doet, ontvang je deze catalogus gratis.

Het eerst volgende circuit zal plaatsvinden in januari 2014, inschrijving vanaf oktober 2013. De uiterste inzenddatum is 19 januari 2014.

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin