Première ‘De Nieuwe Wildernis’ in CineMec Ede, zondag 22 september om 13.30 uur

posted in: Blogberichten | 0

Deze grote nieuwe Nederlandse natuurfilm van bioloog, fotograaf en cameraman Ruben Smit zal worden ingeleid door fotograaf Frans Lanting. Een bezoek aan de foto-expositie ‘De Natuur in Beeld’ zit bij de filmvoorstelling inbegrepen. In onze ‘CineGallery’ zijn prachtige natuurfoto’s te zien van Ruben Smit, Frans Lanting en André Kuipers.

Het belooft een bijzondere middag te worden, mede georganiseerd door National Geographic. Wij zouden het op prijs stellen als u via uw nieuwsbrief en/of website uw leden over deze première wilt informeren.

Prijs: € 12,50 (incl. drankje en expositie). Zie voor meer informatie en kaartverkoop: http://www.cinemec.nl/00/cinemec/0/nieuws/1325/Voorpremi%C3%A8re_De_Nieuwe_Wildernis.html

Er zijn ook extra voorpremières van De Nieuwe Wildernis ingepland op dinsdagmiddag 24 en woensdagmiddag 25 september. Hier zijn de expositie, de voorstelling LIFE  van Frans Lanting en koffie & cake bij inbegrepen. Prijs: € 12,50. Voor meer info en tickets voor deze voorstellingen: http://www.cinemec.nl/00/cinemec/2_23/film/30/2285/De_Nieuwe_Wildernis.html.

 

 

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin