Over de club Test

door Giséla

Clubavond

De clubavonden (meestal op de 2e maandag v.d. maand) beginnen om 19:30 uur en worden gehouden bij Podium Doesburg in de Gasthuiskerk. Per maand wordt bekeken of deze ter plekke door kan gaan of digitaal is. 

Themagroep- of mentoraat, cursus

Themagroepavonden of mentoraatavonden beginnen om 20:00 uur (tenzij anders door de groep is bepaald). Deze vinden plaats in de opkamer van Stadsbierhuys De Waag, Doesburg.
Cursussen vinden in overleg plaats.

Lidmaatschap

Lidmaatschap
Het lidmaatschap kost € 65,00 per jaar. Het bedrag kan overgemaakt worden naar ING NL04INGB0003035757 t.n.v. Fotoclub FODO Doesburg te Doesburg. Mocht je het lidmaatschap willen beëindigen dan zal dit 2 maanden voor het einde van het jaar moeten gebeuren. Afmeldingen sturen via secretaris@fodo.nl

Facebook Fotoclub Doesburg

Leden kunnen zich aanmelden voor de besloten Facebookpagina van FODO.

Expositie voor en op uw bedrijf?

FODO heeft al diverse keren voor bedrijven en instellingen een permanente foto expositie gemaakt. Leden van de fotoclub bezochten bijvoorbeeld: Avira, Gazelle fabriek, Ubbink. Zij fotografeerden daar de diverse bedrijfsonderdelen. Het resultaat is een aparte en creatieve kijk op bedrijf zelf en op het bedrijfsproces. De ingelijste foto’s worden tentoongesteld en zijn door het bedrijf gekocht. Mocht u voor uw bedrijf ook een foto expositie willen laten maken dan kunt u contact opnemen met Theo van Workum.

In 2008 heeft FODO in samenwerking met Diepenmaat Uitgeverij & Ontwerpbureau een fotoboek over Doesburg gemaakt.

Van deze stad zijn prachtige foto’s gemaakt door de leden van Fotoclub Doesburg

Copyright

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Tips & Trucs

Tips & Trucs voor uitleg over foto-afmetingen voor Exposities, FODO website en Presentaties op clubavonden. Daarnaast worden er linkjes naar diverse andere onderwerpen gegeven.

This is the subtitle

Andere optie

Het lijkt niet mogelijk om foto's toe te voegen

Daarom probeer ik maar wat. Kijjken of deze URL de foto toont

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen