Tweede excursie Urban Landscape groep

posted in: Blogberichten, Urban Landscape | 0

Op zaterdag 30 april was het alweer de tweede gelegenheid dit jaar dat de Urban Lanscape groep een uitstap maakte. Ditmaal had Danny het voortouw in handen genomen om één en ander voor te bereiden. Dit hield in dat er werd gefotografeerd in de industriële  omgeving van Rozenburg (Botlek) en in de avonduren op de Tweede Maasvlakte. Tijdens deze dag bleek dat in de huidige tijd van aanslagen en terreur fotograferen niet meer zo vanzelfsprekend is als voorheen. Hoewel de groep verdeeld was over 3 auto’s die allemaal hun eigen route bepaalden, werd iedereen één of meerdere keren geconfronteerd met aanhoudingen door beveiligingsmensen, met de vraag wat we aan het doen waren. De wegen zijn vrij toegankelijk, maar fotograferen is bijna nergens meer toegestaan direct bij de bedrijven zelf.
Van wat grotere afstand in een ruimtelijker omgeving zoals op de Tweede Maasvlakte was er gelukkig nog genoeg te zien wat wel gefotografeerd mocht worden.

Excursie fodo

Uiteindelijk is de gehele negenkoppige groep gebleven om na het gouden uurtje ook het blauwe uurtje te beleven en uiteindelijk nog een stukje avondfotografie eraan vast te plakken. Dit zorgde er wel voor dat we uiteindelijk even na middernacht weer terug waren in Doesburg, met hopelijk de nodige geslaagde Urban Landscape foto’s.

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin