Updates nieuw werk van leden

posted in: Blogberichten | 0

Sinds we een nieuwe website hebben, kan je op de website niet meer in één oogopslag zien of er nieuw ledenwerk is. Dat is lastig. Maar er zijn een aantal andere manieren om te zien of er nieuw ledenwerk is toegevoegd.

Het is belangrijk om, indien je nog geen Flickr account hebt, deze aan te maken. Heb je hier hulp bij nodig, lees dan eerst de Flickr handleiding goed door.

Startscherm Flickr

Updates in een overzicht
Als je bent ingelogd op Flickr en je klikt op ‘contacts’ (http://www.flickr.com/photos/friends/) dan heb je in één oogopslag een overzicht van alle foto’s die jouw contacten de laatste dagen, weken, maanden hebben geplaatst. Dit is een iets uitgebreider overzicht dan je op de startpagina te zien krijgt. En ziet er heel mooi uit.

Afbeelding van foto updates in Flickr

Updates per e-mail
Via de volgende hyperlink: http://www.flickr.com/account/prefs/email/activity/?from=email  (te vinden onder: You – Your account – tabblad [emails and notifications] – recent activity emails), kom je in onderstaand overzicht uit.

Startscherm Flickr email update

Hier kan je aangeven of je individueel, dagelijks of wekelijks een e-mail wilt hebben met een overzicht van wat je contacten hebben ge-upload. Je krijgt dan een email met de laatste foto’s van je contacten ingevoegd.

 

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin