Urbex expositie Slot Zeist 2016

posted in: Blogberichten | 0
Hallo kunstliefhebbers,
Naast mijn werk als pit-verpleegkundige, nu als zzp, ben ik erg actief met “schoonheid van het verval”-fotografie.
Wat ooit als hobby begon, is uitgegroeid tot een combinatie van veel reizen, fotograferen en jaarlijks exposeren in galerien, vele kunstbeurzen en een enkel museum.
Het (ongeoorloofd) betreden van bijna 500 verlaten, vervallen gebouwen alleen al in het buitenland (Duitsland, Belgie, Italie, Frankrijk, Luxemburg en Polen)  heeft een schat aan fotomateriaal opgeleverd die ik graag aan liefhebbers van dit genre fotografie laat zien.
Van 12 juli t/m 25 september exposeer ik  in het mooie, tot de verbeelding sprekende slot Zeist. Er hangen dan 9 weken lang in 3 ruimtes ongeveer 40 voornamelijk grote (70/100 en 100/100 cm) en enkele iets kleinere urbexfoto’s.
Ook draait er in de filmzaal een dvd over mij als urbexfotograaf en over m’n “forbidden places”-foto’s. Duur ca 21 minuten.
Bij de entree hangen 5 samples van 30 / 30 cm: dibond, dibond+acryl ervoor, geborsteld aluminium, acrylaat en dibond overgoten met epoxy kunsthars.
In de bijlage een voorproefje van mijn fotografie.
urbex (287)
Wil Westerweel
Ik zou het erg leuk vinden om jullie het verhaal achter de foto’s te kunnen vertellen!  Daarvoor, voor wie wil,  ben ik op het slot aanwezig op 2 zondagen, namelijk op 21 augustus en op 11 september om het verhaal achter m’n urbex-foto’s te vertellen.
Ben trouwens heel blij met, en trots op dit prachtige “podium” !
Voor info over bv openingstijden di t/m zo:  http://www.slotzeist.nl/
Adres: Zinzendorflaan 1, postcode 3703 CE te Zeist.
Telefoon: 030 – 72 10 600.
Groet en graag tot ziens in Slot Zeist waar jullie me van een heel andere kant kunnen leren kennen want normaal gesproken kleur ik altijd netjes binnen de lijntjes maar als ik een leegstaand, vervallen klooster of zo zie trek ik me even niks aan van linten en art 461-bordjes …
Wil Westerweel, Zutphen

 

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin