2e Bijeenkomst straatfotografie 1 in 2019

door Petra O
359 Lezers

Met een bijna voltallige groep (2 van de 8 leden waren afwezig) werd er na een voorwoord van coördinator Ton begonnen met het bespreken van onze foto’s van winkelend publiek.

Er werd veel opbouwende feedback gegeven met adviezen over het aanpassen van belichting en uitsnede van de foto’s. Vooral het laatste werd gelijk even getest op de pc, om te kijken of de nieuwe uitsnede wel het verwachte effect had op de compositie van de foto.

Voor de volgende bijeenkomst in april werd een nieuw thema gekozen, zonder gezamenlijk uitje te plannen. Het is wel de bedoeling dat we in de zomer gezamenlijk gaan fotograferen en de resultaten daarvan in september aan elkaar laten zien.

Het was een leuke avond met veel verrassende foto’s.

Fotograaf Marjan Versluis

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen