Wedstrijden

door Petra O

De clubwedstrijd van 2024 heeft als onderwerp "Abstracte fotografie".

Naast de reguliere clubavonden met sprekers die iets laten zien en vertellen over fotografie hebben we themagroepen waar de meeste leden zich voor opgegeven hebben.

Iedereen die lid wordt van één of meerdere themagroepen, heeft een jaar de tijd om zich vast te bijten in dat thema. In het daarop volgende jaar worden de foto’s aan de hele fotoclub getoond door middel van een presentatie en tijdens exposities in de Waag op de 1e zondag van de maand, behalve in de zomer. Gezamenlijk worden er bespreekavonden, foto opdrachten en excursies georganiseerd. Elk jaar is er een Portfolio avond en Clubwedstrijd. 

Tips & Trucs: voor uitleg over foto-afmetingen voor Exposities, FODO website en Presentaties op clubavonden. Daarnaast worden er linkjes naar diverse andere onderwerpen gegeven.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Clubwedstrijden

Foto's van de maand

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen