Voorzitter
Theo van Workum Voorzitter@fodo.nl
Secretaris Ralph van Eersel Secretaris@fodo.nl
Penningmeester Maurice van Franck Penningmeester@fodo.nl
Commissaris / 2e Secretaris / Digitaal Giséla van Kesteren Gisela@fodo.nl
Commissaris / sprekers en clubavonden Martin van Buijtene Martin@fodo.nl
Commissaris / Themagroepen Corlène van den Camp Corlene@fodo.nl

Contact

Momenteel hebben we digitale clubavonden en die worden goed “bezocht”. We hebben een ledenstop en een korte wachtlijst. Je kunt je dus wel aanmelden via Ralph van Eersel, dan wordt je aan de wachtlijst toegevoegd.
De contributie dient voor 1 februari betaald te zijn. Je kan het bedrag van € 65,- overschrijven naar ING NL04INGB0003035757 t.n.v. Fotoclub FODO Doesburg te Doesburg. De leden krijgen in 2021 Corona korting. Mocht je het lidmaatschap willen beëindigen dan zal dit 2 maanden voor het einde van het jaar moeten gebeuren, via secretaris@fodo.nl.

Misschien wil je eens vrijblijvend langskomen op onze clubavond, meld je dan aan bij Ralph van Eersel.

Clubavonden: normaal zijn we te gast in de filmzaal in het Het Arsenaal 1309, Kloosterstraat 15, 6981 CC Doesburg (parkeren op parkeerplaats AH, ingang Kloostertuin, na 18.00 uur gratis parkeren). I.v.m. COVID zijn wij momenteel welkom in de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41, 6981 CP Doesburg of hebben we digitale avonden.
Avonden voor themagroep- en mentroraat: Normaal is dit in de opkamer van Stadsbierhuys De Waag, Koepoorstraat 2-4, 6981 AS Doesburg (ingang via de zijkant aan de Gasthuisstraat). I.v.m. COVID is dit tijdelijk niet mogelijk.

Postadres: Ralph van Eersel, Koepoortstraat 33, 6981 AR Doesburg .

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin