Fotoclub Doesburg (FODO) is een grote en gezellige fotoclub met 70 leden welke in 2017 het 60 jarig jubileum vierde. Op dit moment hebben we een ledenstop. Je kunt je eventueel nog wel aanmelden via Ralph van Eersel, dan wordt je op een wachtlijst geplaatst.
Het is een ontmoetingsplaats voor mensen met belangstelling voor fotografie. Binnen de clubsfeer stimuleren en inspireren de leden elkaar, door deel te nemen aan het zeer gevarieerde programma.
Naast de maandelijkse clubavonden worden er voor en door de leden van FODO diverse activiteiten georganiseerd, zoals: excursies, photoshopcursus, mentoraatschappen, workshops, exposities en het meedoen aan wedstrijden.
FODO geeft normaal een Flyer uit. I.v.m. COVID zal dit voorlopig niet zo zijn omdat er teveel onzekerheden zijn. Normaal gesproken ligt deze flyer o.a. in de bibliotheek en in het stadhuis van Doesburg. Fotoclub Doesburg is opgericht op 26 november 1957.

Urbangroep

Clubavond
De clubavonden (meestal op de 2e maandag v.d. maand) beginnen om 19:30 uur en worden gehouden bij Podium Doesburg in de Gasthuiskerk. Per maand wordt bekeken of deze ter plekke door kan gaan of digitaal is.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap kost € 65,00 per jaar. Het bedrag kan overgemaakt worden naar ING NL04INGB0003035757 t.n.v. Fotoclub FODO Doesburg te Doesburg. Mocht je het lidmaatschap willen beëindigen dan zal dit 2 maanden voor het einde van het jaar moeten gebeuren. Afmeldingen via secretaris@fodo.nl

Natuurgroep

Facebook Fotoclub Doesburg
Leden kunnen zich aanmelden voor de besloten Facebookpagina van FODO.

Expositie voor en op uw bedrijf?
FODO heeft al diverse keren voor bedrijven en instellingen een permanente foto expositie gemaakt. Leden van de fotoclub bezochten bijvoorbeeld: Avira, Gazelle fabriek, Ubbink. Zij fotografeerden daar de diverse bedrijfsonderdelen. Het resultaat is een aparte en creatieve kijk op bedrijf zelf en op het bedrijfsproces. De ingelijste foto’s worden tentoongesteld en zijn door het bedrijf gekocht. Mocht u voor uw bedrijf ook een foto expositie willen laten maken dan kunt u contact opnemen met Theo van Workum.

In 2008 heeft FODO in samenwerking met Diepenmaat Uitgeverij & Ontwerpbureau een fotoboek over Doesburg gemaakt.

Dansgroep

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin