Clubavond Clubwedstrijd 11 december 2023 thema “kikvors- of vogelperspectief”

door Petra O
139 Lezers

Traditiegetrouw gaan we dit jaar uiteraard weer voor de GOUDEN CAMERA.

Het thema daarbij is: kikvors- of vogelperspectief. Hiermee kon iedereen alle kanten op behalve rechtuit fotograferen want dan voldoet het niet aan het thema. Frank Boots, onze jury, is druk bezig geweest met het beoordelen onze foto’s en zal deze bespreken op de clubavond. Hij heeft veel ervaring als mentor, geeft lezingen/workshops/masterclasses, exposeert in binnen- en buitenland en publiceert in tijdschriften. Frank zal deze avond op zijn eigen wijze de 87 foto’s van 34 leden bespreken, opbouwend kritisch zijn en soms aangeven hoe een foto sterker kan worden zodat we daar allemaal van kunnen leren.

We zijn benieuwd wie er dit jaar als winnaar uit de bus komt en met de eer mag strijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen