Abstract in de natuur

door Petra O
302 Lezers

Op zaterdag 21 oktober verzamelde de volledige abstract groep zich bij de Intratuin in Winterswijk, waarna er in colonne naar kaasboerderij en restaurant de Harmienehoeve werd gereden, waar we eerst een kop koffie en een heerlijke snee krentenwegge hebben genuttigd.

Hierna onder leiding van Willem naar het Wooldse Veen, waar we erop uit trokken om abstract in de natuur te gaan fotograferen.

Het Wooldse Veen ligt op de grens met Duitsland en is een mooi natuurgebied, in de diverse jaargetijden kom je onderweg bijzondere planten tegen, zoals zonnedauw, lavendelheide, kleine veenbes en veenmos.

 

Op de veendijken groeien berken en soms ook eiken. In het voorjaar zie je met wat geluk bijzondere libellen en vlinders. Andere soorten die je kunt tegenkomen zijn de hazelworm, heidesabelsprinkhaan, gladde slang, das en buizerd.

Wij hebben in dit drassige natuurgebied geprobeerd mooie abstracte foto’s te maken, wat toch best een hele uitdaging was voor menigeen.

Een deel van de groep ging na de wandeling in het Wooldse Veen nog naar Bredevoort en de rest keerde tevreden huiswaarts na een geslaagd dagje uit.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen