Broze Aarde 10 + 11 september 2022 Martinikerk Doesburg

door Petra O
377 Lezers

Met dit bericht informeren we jullie graag over het bijzondere evenement ‘Broze Aarde‘ dat op 10 en 11 september 2022 in Doesburg wordt gehouden en voor alle leeftijden is. De foto’s bij dit bericht geven een beeld van de actviteiten. Voor uitgebreide informatie over het evenement verwijzen we je graag naar de website: www.brozeaarde.nl.  Fotografen Sacha de Boer en Ruben Smit hebben hierbij ook een bijdrage. Wij zijn als coördinator betrokken bij de uitvoering van Broze Aarde.

Ben je enthousiast geworden en wil je erbij zijn, dan kun je via deze website ook kaartjes bestellen. De kaartverkoop voor de uitvoering van Broze Aarde is gestart. Als je erbij wilt zijn, dan adviseren we je om zo snel mogelijk kaartjes te bestellen. Ook voor de interessante films met o.a. natuurbeelden die gedraaid worden in het Arsenaal adviseren we je vooraf kaartjes à Euro 3 te bestellen (aanraders zeker gezien de prijs). Bekijk de korte filmtrailers om een indruk te krijgen. Zondag draait de film Grutto! waarin de grutto de hoofdrolspeler is in de nieuwste natuurdocumentaire van Ruben Smit, bekend van WAD en de Nieuwe Wildernis.
Op zaterdag 10 september maakt Street artist Rosalie de Graaf (RoosArt) in de Martinikerk een kunstwerk met als thema Broze Aarde, dit kun je gratis bekijken.

Mocht je zelf nog mensen weten, waarvan je denkt dat zij het leuk zou vinden om naar het evenement te gaan, stuur deze informatie dan vooral door. Als je actief bent op social media, stellen we het op prijs als je dit evenement onder de aandacht wilt brengen, door bijvoorbeelddit bericht te posten en foto’s te delen. 

Wij zouden het leuk vinden als jullie komen.

Danny en Theo

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen