Carnaval 2023 bij de Straatfotografie

door Petra O
229 Lezers

Fotograaf Giséla van Kesteren. Er waren diverse weekenden met carnavalsoptochten in de Liemers en de leden van de Straatfotografie themagroep grepen dat aan om erop uit te gaan. Om te voorkomen dat er teveel hetzelfde type foto’s zou komen hadden we allemaal een ander thema variërend van publiek, clowns, de jaarthema’s, pruiken tot schoenen. Daarmee werden er afgelopen woensdagavond bij de 2e avond heel wisselende foto’s getoond. Het weer hielp niet mee dit jaar, het was een natte bedoeling. Aan het plezier van de groepen lag het echter niet, iedereen vond het prima om op de foto gezet te worden. Dat deze wagen met naam ‘oude doos’ deed zijn eer aan bleek wel ;-).

Fotograaf Danny Witte

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen