Clubavond 12 februari 2024 Iris Depassé: abstracte fotografie

door Petra O
106 Lezers

“Wat is abstracte fotografie?”
Fotografe Iris Depassé, oprichtster van de Academie voor abstracte fotografie, zal ons in deze interactieve en dynamische presentatie laten kennismaken met het begrip Abstracte Fotografie via veel praktijkvoorbeelden en korte filmpjes, afgewisseld met kleine oefeningen om de koppeling naar de praktijk te maken.

Deze presentatie zal Iris online (live) verzorgen, maar zal gewoon, zoals gebruikelijk, plaatsvinden tijdens de clubavond in de Gasthuiskerk.
Onze clubwedstrijd dit jaar is gekoppeld aan dit thema: abstracte fotografie dus gebruik deze kans om jouw kennis over dit onderwerp tijdens deze clubavond uit te breiden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen