Clubavond 2 mei 2022 Eigen Project, Macro en Werk nieuwe leden

door Petra O
308 Lezers

Vanavond is het tijd voor presentaties van 2 themagroepen met werk uit 2021 en de nieuwe leden laten hun werk zien.

Bij Marco gaat het om details vastleggen die met het blote oog moeilijk of niet waarneembaar zijn. Hierbij wordt het onderwerp in ware grootte of groter afgebeeld. De omgeving kan ook meegenomen worden bijv. met een groothoeklens, als een soort close-up beeld.

Fotograaf Marc Heilen

De nieuwe leden laten met een aantal foto’s zien wat hun aanspreekt in de fotografie, wat hun stijl is, of waar ze zich misschien in willen ontwikkelen.

In de groep Eigen Project ging elke fotograaf bezig met een eigen project. Zelfstandig werken aan een eigen thema staat voorop met regelmatig feedback vanuit de groep waardoor je steeds tot een betere eindresultaat komt.

Fotograaf Karin van Niekerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen