Clubavond 3 mei 2021 Reginar Photography

door Petra O
260 Lezers

“Ontwikkelen van een eigen creatieve stijl als fotograaf”

REGINAR is de creatieve alias van Stijn Doors: Photographer & Visual Artist met een moderne en esthetisch minimalistische stijl van fotografie waarin creatieve invalshoeken en een kenmerkend kleurgebruik centraal staan.

Fotograaf: Reginar Photography – www.reginar.photography

Na het afronden van zijn master International Business aan de universiteit van Maastricht en zich bezig te hebben gehouden met een internationale muziek carrière als DJ/Producer is hij vervolgens overgeschakeld naar zijn werk in de fotografie en design.

Tijdens zijn presentatie zal de focus liggen op het creatieve aspect van fotografie.

Iedereen zal zich vast wel eens afgevraagd hebben hoe bepaalde mensen een eigen stijl ontwikkelen. Is dit vooral talent of is er een proces dat bewust gestimuleerd kan worden om dit te bewerkstelligen?

In zijn presentatie zal Stijn zijn creatieve groeimodel delen waarmee hij als voormalig internationaal DJ/Producer en nu weer als fotograaf een eigen creatieve stijl heeft kunnen ontwikkelen.

Fotograaf Stijn Doors

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen