Clubavond Portfolio 13 september 2021 met opdracht: 3 of 4 luik: thema Spelen

door Petra O
250 Lezers

De indruk bestaat dat de Portfolioavond “nieuwe stijl”, door de leden als positief is ervaren. Evenals 2 jaar geleden zullen we dan ook, alle inzendingen weer projecteren en bespreken. Er volgt nog bericht per mail hoe deze september clubavond die 19:30 u. begint plaatsvindt. We weten nu allen wat de bedoeling is en daarom is te verwachten dat de resultaten nog aansprekender worden dan 2 jaar geleden. Alle leden zijn uitgenodigd/uitgedaagd een serie samen te stellen in de vorm van een drie- of vierluik. Het thema wordt: Spel/spelen, in de ruimste zin van het woord, en daarbij ligt de focus niet op Sport. In ieder geval een onderwerp dat veel ruimte biedt voor interessante beelden waarbij weer sprake moet zijn van samenhang en/of een verhaallijn. Alle drie/vier afbeeldingen laten iets van hetzelfde onderwerp zien. Dit zijn de uitgangspunten, maar de uitdaging is natuurlijk om er een creatieve, originele en technisch goed verzorgde serie van te maken.

Fotograaf Henk Hoogink

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen