Expositie foto’s Dauwtrappen zondag 6 maart 2022 in De Waag

door Petra O
265 Lezers

Na lange tijd geen exposities meer te hebben georganiseerd als gevolg van de maatregelen is per vorige maand weer gestart met het verzorgen van een maandelijkse expositie.

Nadat in februari de groep van Reisfotografie de eerste tentoonstelling verzorgde, is het nu de beurt aan de groep enthousiastelingen die regelmatig op stap gaat bij het allereerste ochtendlicht, namelijk de themagroep Dauwtrappen.

Het eerste licht levert, tezamen met het laatste licht op de dag, doorgaans ideale omstandigheden op om sfeervolle impressies vast te leggen op de foto.

Tijdens deze expositie laat deze themagroep zien dat het zeker de moeite waard is om regelmatig zeer vroeg op pad te gaan met de camera.

Zoals gebruikelijk, is deze expositie is te zien op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Bezoekers hoeven gelukkig niet voor dag en dauw op te staan om deze expositie te gaan zien. Aanvang is om 12.00 uur en de foto’s zijn te zien tot 17.00 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen