Expositie foto’s Dauwtrappen zondag 6 maart 2022 in De Waag

posted in: Blogberichten, Dauwtrappen, Expositie | 0

Na lange tijd geen exposities meer te hebben georganiseerd als gevolg van de maatregelen is per vorige maand weer gestart met het verzorgen van een maandelijkse expositie.

Nadat in februari de groep van Reisfotografie de eerste tentoonstelling verzorgde, is het nu de beurt aan de groep enthousiastelingen die regelmatig op stap gaat bij het allereerste ochtendlicht, namelijk de themagroep Dauwtrappen.

Het eerste licht levert, tezamen met het laatste licht op de dag, doorgaans ideale omstandigheden op om sfeervolle impressies vast te leggen op de foto.

Tijdens deze expositie laat deze themagroep zien dat het zeker de moeite waard is om regelmatig zeer vroeg op pad te gaan met de camera.

Zoals gebruikelijk, is deze expositie is te zien op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Bezoekers hoeven gelukkig niet voor dag en dauw op te staan om deze expositie te gaan zien. Aanvang is om 12.00 uur en de foto’s zijn te zien tot 17.00 uur.

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin