Expositie Het Perfecte Plaatje zondag 4 februari 2024

door Petra O
71 Lezers

Fotograaf Giel van den Hoven

Nadat deze afgelopen maand op het laatste moment moest worden geannuleerd, zal op de eerste zondag van februari themagroep Het Perfecte Plaatje een expositie organiseren. In navolging van het populaire televisieprogramma met dezelfde naam is dit door leden van deze themagroep overgenomen, waarbij deelnemers zonder vooraf precies te weten wat zij gaan doen een opdracht krijgen die binnen een bepaalde tijd volbracht moet worden. Dit liep uiteen van het fotograferen van zwangere dames tot natuur- en kermisfotografie. Kortom, geen gebrek variatie bij deze expositie.

De resultaten van deze opdrachten zijn te zien op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Aanvang is om 12.00 uur en de foto’s zijn te zien tot 17.00 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen