Expositie Mentoraatgroep Liesbeth van Asselt 3 maart 2019

door Petra O
249 Lezers

Op zondag 3 maart zal de mentoraatgroep 2018 van FODO leden hun foto’s presenteren. Mentor van deze groep was Liesbeth van Asselt en zij wist de leden uit te dagen een tot de verbeelding sprekend vierluik samen te stellen, waarbij de foto’s goed moeten aansluiten bij elkaar en elkaar versterken.

In deze vierluiken komen diverse thema’s aan bod, zoals kinderportretten, sportfotografie, werkplekken, dierportretten en bevroren bloemen. Kortom, aan variatie geen gebrek.

Deze expositie is te zien op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Aanvang is om 12.00 uur en de foto’s zijn te zien tot 17.00 uur.

Fotograaf Chrisjan van Niekerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen