Expositie themagroep Portret 5 februari 2023

door Petra O
195 Lezers

Fotograaf Marieke Frank-Starre

Op zondag 5 februari 2023 trapt themagroep Portret af met de eerste expositie van het nieuwe jaar. Er is voor gekozen om hierbij in één expositie zowel het werk van 2021 en 2022 te laten zien, waarbij 9 fotografen hun beste foto’s zullen presenteren.

De kunst van portretfotografie zit mede in het juiste gebruik van natuurlijk licht, kunstmatig licht of een mix van beide. Vaak ook wordt er gekozen voor een zwart-wit beeld, waardoor de nadruk nog wat meer op de persoon komt te liggen en de foto aan kracht en uitdrukkingsvermogen wint. Ook kan er voor gekozen worden om context toe te voegen, welke wat zegt over de persoon zelf, zoals te zien is op foto’s van Henk Kuipers uit zijn serie beroepen.

De expositie is te zien van 12.00 tot 17.00 uur op de bovenste etage van De Waag, welke ook met de lift is te bereiken. De exposerende portretfotografen hopen ook weer veel leden van FODO te mogen begroeten op deze zondag!

Fotograaf Henk Kuipers

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen