Expositie themagroep Portret 2 juni 2019

door Petra O
304 Lezers

Op zondag 2 juni 2019 zal er voor de laatste keer voor de zomerstop een expositie verzorgd worden in De Waag. Dit keer zal de tentoonstelling gewijd zijn aan het Portret.

Hierbij is werk te zien wat gemaakt is in een studio situatie, maar daarnaast ook in een industriële omgeving of juist portretten van onbekenden, die hiervoor gevraagd werden op straat dan wel bezoekers van het Nederlands Openluchtmuseum. Tenslotte zijn er foto’s gemaakt van een portret met context, waarbij de omgeving iets dient te vertellen over de geportretteerde zelf. 

fotograaf: Corlène van den Camp

De foto’s zijn te zien op de in de bovenzaal van de Waag in Doesburg van 12 uur tot 17 uur. Voor bezoekers die minder goed ter been zijn is er een lift aanwezig.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen