Expositie Urban Landscapes zondag 1 maart 2020

door Petra O
312 Lezers

Zondag 1 maart staat de expositie van de eerste themagroep op het programma, nadat in februari de expositie Kleurrijk de rij opende voor dit jaar. Ditmaal staat de tentoonstelling in het teken van Urban Landscapes.

In tegenstelling tot de meer gebruikelijke landschapsfotografie, waarbij hoofdzakelijk een natuurlijk landschap te zien is, gaat het bij de foto’s op deze expositie om de bebouwde omgeving. Hoe richt de mens zijn landschap in met woningen, bedrijven, wegen en andere bebouwingsvormen? Zaak is hierbij uiteraard wel om dit op fotografische wijze vast te leggen, waardoor bekende dagelijkse beelden op een net iets ander manier worden getoond. Wie benieuwd is hoe dit er dan uitziet is van harte welkom!

De foto’s zijn te zien in de bovenzaal van de Waag in Doesburg van 12 uur tot 17 uur.

Er is een lift aanwezig voor bezoekers die minder goed ter been zijn.

Fotograaf Chrisjan van Niekerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen