Foto van de maand augustus 2018 Natuur

door Petra O
232 Lezers

 

De expositie van de themagroep Natuur tijdens de Fotograficabeurs 2018, op zondag 19 augustus, werd door 205 mensen bezocht. De waardering voor de geëxposeerde foto’s was over het algemeen hoog, waardoor een kwart van het publiek geen keuze kon of wilde maken. Ook waren er circa zeven fotoclubs die eens in onze keuken kwamen kijken. Over het algemeen vonden zij de foto’s mooi, van een goed niveau. Al was er natuurlijk ook wel enige feedback met betrekking tot scherpte op de juist plek, compositie. Maar dat is alleen maar prettig, want dan weet je dat je foto’s ‘echt’ bekeken worden.

Zoals altijd zochten we weer naar de fotograaf van de maand. Honderdvijftig mensen namen de moeite om deze moeilijke opdracht tot een voor hun zelf bevredigend einde te brengen. Het leuke daarvan is dan de foto’s dan echt kritisch bekeken worden. De een vanuit emotie, de ander focust op techniek. Het werd een nek-aan-nek-race, waarbij Brigit Lusink verdiend met de eer mocht gaan strijken. Niet alleen had haar foto de meeste stemmen, ook had zij gemiddeld de hoogste score. Daarnaast waren er twee gasten die dachten dat ze de fotograaf moesten kiezen en niet een foto. Ook zij kozen voor Brigit met als motivatie: deze fotograaf weet de sfeer vast te leggen. Een mooi compliment.

Fotograaf Brigit Lusink

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen