Foto van de maand december 2022

door Petra O
307 Lezers

Fotograaf Jessy Lugtenaar

Met de thermometer die blijft steken op 1 graad boven nul en bovendien op de zondag dat Sint Nicolaas al menig familie bezoekt 1 dag voor zijn officiële verjaardag, is het afwachten hoeveel mensen er zijn die afkomen op de culturele zondag en zo ook de door FODO georganiseerde expositie van de themagroep Natuurfotografie. Jammer genoeg kreeg deze expositie, die toch zeer de moeite waard was, te maken met het laagste bezoekersaantal van dit jaar, namelijk exact 50.

Desalniettemin werd aan deze bezoekers, zoals gebruikelijk gevraagd welke foto uit de expositie het meest tot de verbeelding sprak. Opvallend was dat er niet één foto als de grote favoriet naar voren kwam, maar dat er veel foto’s waren die 1 of meer stemmen kregen. Toen de expositie om 17.00 uur voorbij was, bleek de foto van een gaai van Jessy Lugtenaar met 5 voorkeursstemmen het meest aantal streepjes te hebben behaald, wat deze tot foto van de maand maakt.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen