Foto van de maand januari 2019 Clubwedstrijd

door Petra O
263 Lezers

De eerste expositie van het jaar 2019 stond in het teken van de clubwedstrijd van het afgelopen jaar, met als thema “Contrast”.

Het was een zeer afwisselende expositie, waarbij werk was te zien van maar liefst 21 verschillende fotografen van Fodo, waarbij de, naar de maatstaven van jurylid Liesbeth van Asselt, 30 beste foto’s van deze wedstrijd werden gepresenteerd.

Helaas viel het bezoekersaantal op deze zondag in januari wat tegen en bleef de teller uiteindelijk op 79 staan.

Hoe divers de smaak van het bezoekend publiek is bleek wel uit het feit dat er maar liefst 24 van de 30 foto’s minimaal één voorkeursstem hadden gekregen.

De uiteindelijke winnaar werd een foto van Pim Edelman, die 11 keer werd verkozen tot favoriete foto. Het vermelden waard is overigens dat bij de uitslag in november bleek dat de 3 ingezonden foto’s van Pim alle drie in de top zeven van Liesbeth eindigden, dus wat betreft terecht dat Pim bij deze nog eens in de schijnwerpers wordt gezet!

Fotograaf Pim Edelman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen