Foto van de maand juni 2017 Natuur

door Petra O
252 Lezers

Met 138 bezoekers was het weer een goed bezochte foto-expositie. Veel kijkers genoten van de diverse natuurfoto’s, waren te spreken over de kwaliteit, anderen uitten ook enige kritiek.
De fotograaf van de maand kiezen bleek opnieuw lastig, waardoor twaalf mensen geen keuze konden of wilden maken. Koos de een voor sfeer, de ander keek vooral naar compositie. Soms werd de keuze gemaakt door wat de bezoeker herkende uit de natuur. Maar de nieuwsgierigheid ten aanzien van het fenomeen ‘ijshaar’ trok menige stem. Zeker na een korte uitleg over dit ‘natuurwondertje’, waar de zonnestralen in de middag een extra dimensie aan toe voegde.
Met tweeëntwintig voorkeursstemmen werd sfeerfoto van onze mooie IJssel gekozen tot winnende foto. Henny, gefeliciteerd.

Fotograaf Henny Slokker

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen