Foto van de maand juni 2018 Macro

door Petra O
263 Lezers

Afgelopen zondag was het weer de eerste zondag van de maand en dus een culturele zondag in Doesburg. Deze keer was het de beurt aan de themagroep macro om, met het werk gemaakt in 2017, de FODO expositie bij De Waag te verzorgen. De onderwerpen waren: glas, bloemen, druppels en herfst.

Gedurende de hele dag waren er steeds wel een paar bezoekers aanwezig, met een totaal van 92 personen. Bezoekers vonden het over het algemeen een mooie expositie, waarbij de foto’s van glas en druppels het meest verrassend gevonden werden. En er waren veel leuke gesprekken met geïnteresseerden.

Het stemmen op een favoriete foto viel nog niet mee. Veel bezoekers hadden twee of soms zelfs drie favorieten. Tja en welke is dan de allermooiste?

Wat opviel was dat bijna elke foto bij de expositie wel een stem kreeg en daardoor de verdeling van de stemmen behoorlijk gelijk op ging. Een compliment aan de leden van deze themagroep.

Uiteindelijk kreeg de foto van Danny de meeste stemmen, wat hem de titel “Foto van de maand” oplevert. Proficiat!

Fotograaf Danny Witte

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen