Foto van de maand september 2022

door Petra O
421 Lezers

Het was even afwachten hoeveel publiek er op de expositie van zondag 4 september 2022 zou afkomen, gezien de buitentemperatuur van 28 graden en bovendien de GP van Zandvoort die live werd uitgezonden in de middag. Maar gelukkig konden er toch nog 87 bezoekers genoteerd worden op deze dag. Fijn ook voor de fotografen van themagroep Eigen Project, want ondanks dat het nu eenmaal onze hobby is om te fotograferen,is het delen van je meest geslaagde resultaten met anderen ook wel zo leuk.

Voordeel van een themagroep als deze is dat de variatie binnen een expositie ook groot is en de waardering en lovende woorden waren dan ook niet van de lucht tijdens deze tentoonstelling.

Zoals gebruikelijk konden de bezoekers hun stem uitbrengen op hen favoriete foto, waarbij uiteindelijk een foto van Corlène kon rekenen op de meeste waardering.

Het project van haar van 2021 werd geïnspireerd door de stilistisch fraaie Japanse prenten. Hierbij werd door Corlène dankbaar gebruik gemaakt van Photoshop om met veel geduld en precisie tot het ideale resultaat te komen. Dit heeft dan in ieder geval geleid tot deze eervolle vermelding!

Fotograaf Corlène van den Camp

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen