Het ‘Perfecte Plaatje’ actief in 2022

door Petra O
249 Lezers

De themagroep Het Perfecte Plaatje werkt net even anders als de doorsnee themagroepen. Het onderwerp is voor de fotografen onbekend tot vlak voor het georganiseerde uitje (net als in de TV versie). We zijn met z’n achten en per tweetal organiseren wij een fotodag of uur. Die dag plannen we ruim op tijd, maar het onderwerp blijft geheim.
Door corona van één van de modellen was de sessie ‘zwangere vrouwen’ een week uitgesteld. 5 Maart was het huis van Theo en Nellie één grote fotostudio. De 2 modellen waren hoog en half hoog zwanger. Elke fotograaf had een half uur om de mooiste foto’s te maken. Best wel moeilijk als je geen ervaring hebt met modellenwerk. Maar zo werkt het binnen het Perfecte Plaatje. Wij en de modellen kijken terug op een geslaagde fotoshoot! 
O ja, en wat ook anders is, de beste foto van elk lid wordt gejureerd door een onafhankelijke jury, die punten geeft. Wie wordt de ‘Beste fotograaf Het Perfecte Plaatje 2022’, dat weten we aan het eind van het jaar!

De voorbereidingen
Fotograaf Pim Edelman
Fotograaf Nellie van Workum

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen