Inspirerend bezoek van Wieteke de Kogel

posted in: Blogberichten | 0

Afgelopen maandag 14 februari hadden we bezoek van productfotografie specialiste Wieteke de Kogel. Dit onderwerp was nog niet eerde in een clubavond behandeld.

Wieteke liet ons voor de pauze zien wat er allemaal komt kijken bij dit type fotografie. Ze illustreerde dit met theorie, grafiekjes en tabellen, type lampen die nodig zijn, kunststof platen om producten op te zetten, doeken voor de achtergrond, foto’s die wel of juist niet aanspreken en ze toonde haar thuisstudio. Met hulp van 1 van de leden liet ze zelfs zien hoe het licht veranderd als je de lichtbron, de lamp 10 of 15 % veranderd van stand.

Na de pauze liet ze ons haar kunstzinnige foto’s zien waarin bestek en groenten die verlicht waren een hoofdrol speelden. Het was een bijzonder avond met deze prachtige originele foto’s van een zeer enthousiaste Wieteke de Kogel.

Voor iedereen die geïnspireerd is door haar werk en zelf wil oefenen zijn hier wat leuke websites waar je Wietekes foto’s kunt zien.

Als je een foto van haar aan de muur wilt hebben hangen, zoek dan even op internet, er zijn diverse sites waar je haar foto’s kunt bestellen als poster of canvas.

Fotograaf Pim Edelman

 

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin