Korte terugblik Clubwedstrijd 2021

door Petra O
294 Lezers

We hebben veel positieve reacties gekregen van zowel de leden als van jurylid Armando Jongejan zelf.

Opmerkingen waren: leuk en verrassend / een buitengewoon inspirerende avond waar ik heel veel heb bijgeleerd. Mijn complimenten voor jullie keuze van jury-lid. Daar heb ik echt wat aan gehad / positief commentaar en tips voor verbeterpunten: wat wil je nog meer /

Vooral de tips werden dus gewaardeerd. Vaak weet je het wel…. alleen het toepassen is dan een aandachtspunt. Met de voorbeelden erbij kwam het beter binnen. Nu hopen we dat de kwaliteit ook echt gaat verbeteren.

Armando schreef: “Met veel plezier kijk ik terug op gisteravond. Van best veel leden kreeg ik hele leuke, spontane reacties. Is voor mij vanzelfsprekend ook leuk. Vanmiddag heb ik een stukje over de jurering ook op Facebook geplaatst”.

Hieronder foto’s van Pim Edelman gemaakt gedurende de avond.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen