Kun je in de toekomst kijken met Bol fotografie ?

door Petra O
242 Lezers

Na onze eerste huiskamer bijeenkomst werd al snel duidelijk dat dit niet het geval is. Wel moet je goed blijven kijken in de bol want het is best moeilijk om in dat kleine bolletje een scherpe foto te maken. Kijken en je camera goed instellen dat is het advies van Pim. Gelukkig wil hij ook wel zijn ervaringen met ons delen.

We hebben bedacht wat we dit jaar willen leren en welke onderwerpen we gaan fotograferen. En er zitten heel wat uitdagingen bij. De eerste opdracht is een thuisstudie en tweede opdracht is een gezamenlijke ochtend op de Posbank. Daar gaan we helemaal uit onze bol om een boom in de bol te krijgen. Ik zie ik zie wat jij niet ziet. Kijk maar in mijn kristallen bol. 

Peter W, Mels, Jan U, Ralph en Nellie.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen