Macro 2023 naar Leusveld

door Petra O
197 Lezers

Fotograaf Mels Kooijman

Op 14 februari 2023 is de macro groep naar het Leusveld in Hall geweest. Voor dit groepsuitje was het afgesproken onderwerp “mos”. Op deze zonnige dag was Jessy helaas verhinderd. Aanwezig waren Corlène, Hester, Lies, Egbert en Mels Kooijman voor de mosjesjacht. Na de nachtvorst was er op diverse plekken nog rijp op de begroeiing aanwezig.

Landgoed Leusveld ligt in de IJsselvallei en is een bos en bloemrijk gebied omsloten door weilanden. In deze tijd komen de sporen te voorschijn, deze ‘bloeiwijze’ maakt van het mos een mooi fotografie onderwerp. Het is wel laag bij de grond maar het komt niet tot uitrusten. Tijdens het fotograferen blijkt dat zo’n simpel mosje niet snel klik, klak klaar vast te leggen is.

Het was een gezellige en leerzame ochtend, met voldoende foto’s om op de themagroep avond te
bespreken.

  Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

  Copyright
  De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
  Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
  Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
  dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
  U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

  Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
  Ik heb het begrepen