Natuur 1 naar Waterrijk Oost febr. 2023

door Petra O
136 Lezers

Fotograaf Rémon Hoogendoorn

De themagroep natuur is vanwege de grote belangstelling in 2en gesplitst. Wij, Natuur 1, zijn gestart met een kennismakingsavond. Hierbij zijn de zakelijke onderwerpen geregeld.

De eerste uitstap was naar het Park Lingezegen. Meer precies Waterrijk Oost. Hier bevind zich een uitkijkscherm.
Op weg naar dat scherm is al het nodige te zien. Door en bij het scherm hebben we de eerste tureluur, grutto’s en kieviten van dit jaar alweer kunnen spotten. En natuurlijk de nodige eenden en reigers.

Niet alles kon worden vastgelegd. Hetzij vanwege de hoogte of snelheid van de dieren of vanwege de beperking van de apparatuur. Desondanks een hele mooie foto ochtend. En zeker een plek om ook later in het seizoen nog een keer te bezoeken.

Fotograaf Kees Hogervorst
Fotograaf Marian Lourens

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen