Natuurgroep 2 van 2023 bezoekt nieuwe vogelhut in Odijk

door Petra O
199 Lezers

Dinsdag 28 Maart zijn Egbert, Hans en Mels naar een vogelhut geweest in Odijk. We waren hier nog nooit geweest en wilde eens kijken hoe deze hut was.

We hebben er een paar geweldigen foto`s kunnen maken. Daarvoor hebben we later visjes bij gevuld, zodat de IJsvogel deze zou opduiken, en ja dat heeft hij een keer gedaan zie foto.

Daarnaast hebben we de regulieren vogels gezien zoals de Koolmees, Pimpelmees, Merel, Vink, Grote Bonte Specht, Houtduif, Heggemus, Gaai, uiteraard ook diverse keren de IJsvogel en ook het Winterkoninkje was van de partij.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen